Om mig

Jag hjälper människor att må bra på insidan, med psykoterapi för dig som behöver hantera eller förstå något i ditt liv som inte känns bra.

Mina styrkor som person är min kreativitet, att kunna se saker ur andra vinklar. Jag har också en nyfikenhet att alltid vilja lära mig mer och förstå sambandet mellan tankar och känslor. Min förmåga att skapa samarbete i en grupp, att få alla att bli lyssnade på och vara delaktiga och aktiva.

Några av mina personliga egenskaper är att jag är lugn, bra på att lyssna och har en positiv grundstämning.

Som terapeut är jag aktiv och engagerad.

Exempel på problematik jag har erfarenhet av är bla stresshantering, låg självkänsla, ångest och oro, social ångest, livskriser, relationsproblematik och att uttrycka sina känslor.

Sedan 2016 har jag haft Lugna grupper i mental avslappning och stresshantering.

Jag erbjuder psykoterapi med psykodynamisk inriktning (PDT) och har en grundläggande psykoteraputbildning (steg 1) och har arbetat med psykoterapi sedan 2017. I grunden har jag fil. kand både inom psykologi och pedagogik och är auktoriserad dramapedagog. Är även hypnosterapeut med behörighet för klinisk hypnos. Jag studerar på högskolan SAPU för att bli legitimerad psykoterapeut.

Vill du läsa mer om min yrkesbakgrund och kompetenser så finns jag på Linked In. https://www.linkedin.com/in/viktoria-carls%C3%A9n-556481253/Viktoria Carlsén | Lin